Raamdecoratie

Raamdecoratie biedt je de mogelijkheid om de lichtinval in huis te bepalen en het geeft sfeer aan je interieur. Wij bieden een groot assortiment aan raamdecoratie en gordijnen waarbij u de keuze heeft uit verscheidene mogelijkheden in uitvoering, kleuren en dessins.
Raamdecoratie wordt kosteloos ingemeten, op maat gemaakt en vakkundig gemonteerd. Kom langs in onze showroom en laat je inspireren en adviseren!

Voor ieder raam is een oplossing

Heb je bijvoorbeeld een draai- kiepraam en ben je hiervoor opzoek naar raamdecoratie? Dan hebben wij een aantal handige producten in onze collectie zoals duettes jaloezieën, rolgordijnen en plissé’s. Daarnaast hebben we voor alle raamdecoratie die we aanbieden speciale accessoires. Hiermee plak of klem je de raamdecoratie op je kozijn of draai- kiepraam en hoef je dus niet te boren.

Ook voor bijzondere ramen, zoals ronde of driehoekige ramen hebben wij volop mogelijkheden. In onze showroom vindt u in onze ruime collectie een product dat voldoet aan de gewenste uitstraling voor je interieur. Je kan ze uitgebreid komen bekijken en bedienen. Je bent van harte welkom!

Merken

Luxaflex®
Multisol
BD Line