PVC-vloeren

PVC vloeren zijn een trend en nagenoeg niet te onderscheiden van een houten vloer. Een PVC vloer is makkelijk te leggen, ijzersterk, is waterafstotend en heeft een akoestische demping. Al deze voordelen zorgen ervoor dat dit type vloeren behoren tot de bestsellers. Woontrend Hapert heeft een ruime collectie dat beschikt over PVC vloeren met een natuurlijke look. Er zijn diverse kleuren, patronen en motieven. Dit maakt dat er voor ieder
interieur een passende vloer is.

De hoogste kwaliteit PVC

De kwaliteit van een PVC vloer is geschikt voor zowel woningen als bruikbaar voor de projectmarkt. De vloeren zijn eenvoudig in onderhoud en blijven lang mooi mits je vette onderhoudsproducten vermijd. Daarnaast zijn de vloeren geschikt voor vloerverwarming. Doordat PVC vloeren waterbestendig zijn kunnen ze ook in de keuken of badkamer geplaatst worden.

Een PVC vloer voor iedereen

PVC vloeren heb je in vele soorten, motieven en structuren. Leverbaar in verschillende breedtes en lengtes en daarbij oneindig veel mogelijkheden als het gaat om kleuren. PVC vloeren zijn er in verschillende uitvoeringen, u heeft namelijk de keuze uit een Dryback vloer oftewel de plak variant waar eerst de bestaande vloer ge√ęgaliseerd dient te worden. Of de click uitvoering die zelf gemakkelijk en snel door de consument op een ondervloer kan worden geplaatst.

In onze winkel in Hapert vindt u alle merken overzichtelijk gerangschikt en kunnen de verschillen in de diverse vloeren samen met onze adviseur worden bekeken. Wilt u meer weten over de verschillende soorten, het onderhoud of de legmogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze winkel Woontrend Hapert.